Expertises

group

Individuele oudercoaching

In vier online sessies worden de grootste struikelblokken in de opvoeding aangepakt. We verliezen geen tijd met uren praten, maar komen meteen to the point. Jij schetst het probleem en ik geef je heel concrete tips waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

school

Masterclasses met opvoedingstips

De masterclasses bestaan uit een videoreeks met de meest voorkomende gedragsproblemen bij jonge kinderen. Elke video duurt maximum 10 minuten en geeft je praktische opvoedingstips die je op weg zetten naar een constructieve en liefdevolle ouder-kindrelatie.

Lancering 2022

record_voice_over

Lezingen over opvoeding

Nieuwe Autoriteit, gedragsproblemen bij peuters en kleuters, liefdevol grenzen stellen in de opvoeding, … Mijn lezingen zijn energiek, onderbouwd en uit het leven gegrepen. De thema’s van de keynotes worden uitgewerkt op maat (geschikt voor kleine en grote groepen).

local_library

Boek over opvoeding: coming soon!

YAY voor het ouderschap... want opvoeden kan echt plezant zijn. Het is de titel van mijn nieuw boek over opvoeding (lancering 2022), vol theoretische inzichten en gestoffeerd met voorbeelden uit de praktijk. Ideaal voor jonge ouders én toekomstige mama’s en papa’s die zich voorbereiden op het ouderschap.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x